Powiedzcie mi: jak radzić sobie z najbliższymi ( szczególnie z rodziną) jak na siłe usiłują swatać? Powiem na swoim przykładzie: mnie to w ostatnich miesiącach matka próbuje wrobić w związek siostrzenicy swojej bliskiej znajomej? Mi się nie chce ale nie chcę sie mamie narazic
Ludzie... Ile Ty masz lat ? Zeby mamusia Ci żony szukała ?
To samo bym jej powiedziała.
To Twoje zycie, nie jej, ani rodziny.
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
Ludzie... Ile Ty masz lat ? Zeby mamusia Ci żony szukała ?
To samo bym jej powiedziała.
To Twoje zycie, nie jej, ani rodziny.
Źle mnie zrozumiałaś. Mi chodzi o to że nie chcę aby mi ktokolwiek szukał. Tylko jak mam się postawić rodzinie i dac im do zrozumienia że nikogo nie szukam i nie zamierzam mieć
Po prostu powiedzieć.
A zrozumiałam dobrze.Potrafie czytac ze zrozumieniem.
_________________ Kobieta, aby pójść do łóżka z mężczyzną, potrzebuje bliskości, zaufania i poczucia więzi. Mężczyzna - przeważnie - potrzebuje tylko miejsca...
hmm..nie wiem co ci mogę poradzić może porozmawiaj z nimi na spokojnie. wyjasnij co i jak. wysluchaj co oni mają do powiedzenia i dojdź z nimi do jakiegos kompromisu. :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum